Als er een voorbeeld moet worden gegeven voor de oorspronkelijke betekenis van 'toko', een magazijn waar verkocht wordt, dan is dat onze afdeling met bakjes.
Voor alles wat er wel eens over een toonbank gaat, verkopen wij het bijpassende bakje. Per stuk, handig voor een feestje bijvoorbeeld. Of in het groot, wanneer u incidenteel of structureel een fors aantal bakjes nodig heeft.
aluminium bakjes
Aluminium bakjes bijvoorbeeld. Verschillende groottes, verschillende diktes. Geschikt om te vervoeren, maar ook soorten die geschikt zijn voor gerechten uit de oven.
Met of zonder bijpassend deksel.
Wanneer u een heel enkele keer een speciaal gerecht uit de oven maakt, maar geen bergruimte heeft voor de ovenschaal én voor de ovenschaal voor een ander gerecht én voor een andere hoeveelheid én voor... , denk dan eens aan zo'n aluminium bak; in kwaliteiten voor eenmalig gebruik of voor een beperkt aantal keren.

Zoveel plastic bakjes, dat ze niet eens allemaal op twee foto's passen.
Zoveel verschillende soorten: satébakjes? check. frietbakjes? check. nasi-maaltijd? check. tafelzuurbakjes? check!
En ga zo maar door. In een kwaliteit, waarin we ook zelf onze maaltijden aan de afhalbalie durven afleveren.
Veel van de (witte) bakjes zijn magnetron-bestendig. Opwarmen is dan geen probleem.

Plastic kan tegenwoordig makkelijker worden gerecycled. U kunt dus uw zelfbereide voedsel op een hygiënische en makkelijk te vervoeren wijze aanbieden zonder een al te bezwaard geweten.