Zelf Bakken

Hoewel we natuurlijk geen bakwinkel zijn, hebben we toch wel alles in huis om zelf uw taart of brood te kunnen bakken.
En - daar mogen we best trots op zijn - vanuit ónze specialisatie voeren we ook produkten, die u bij een bakspecialist niet of nauwelijks vindt.
Een aluminium bakvorm voor fiadoe bijvoorbeeld, of alles voor een bara; wat denkt u van bakkruiden geïmporteerd uit Indonesië, een origineler smaak van zo'n bewerkelijke spekkoek kan men zich toch moeilijk voorstellen.

meel & zo..
Tarwebloem, patentbloem, oerdoe­meel, roti-meel, bakpoeder, gist, suiker­bakkers­poeder, tajerblad
uiterlijk en smaak
natuuridentieke aroma's, aroma's van Curaçao, Surinaamse aroma's, kleur­stoffen, bakvruchten, zuidvruchten, noten, gekleurde agar-agar, thee, spekkoekkruiden.
En vanzelfsprekend ook de essentiële versiering als verjaarskaarsjes, vlaggetjes enz.

zoet
palmsuiker, kristal­suiker, suiker­bakkers­poeder, poeder­suiker, rietsuiker, suikervervangers

dozen
Eenmaal klaar wilt u uw gebak natuurlijk ook vervoeren en presenteren.
Taartmatjes, kantpapier, taartdozen in diverse maten.
Maakt u wel eens pasteitjes of ander gebak, die u warm of lauw wilt presenteren? Denk dan eens aan zo'n handige zwart-plastic gastronorm GW 1/2 60 doos met een transparant deksel. Zelfgemaakte sushi komt er ook veel mooier in uit dan in karton of aluminium.
In tegenstelling tot karton kan deze bak goed tegen het vocht in een koelkast; om op te warmen past die in de meeste magnetrons en in alle stoomovens.
Daarnaast is de doos meermaals te gebruiken.